NYMA MAKERSMARKT 2023

zondag 10 december 2023 11:00 tot 17:00


Kennismaken met Lassen

Wil jij kennismaken met lassen? Kom naar de kersteditie van de Nyma Makersmarkt op zondag 10 december en maak kans op een gratis lasworkshop!

 

Nyma Makersmarkt is hét evenement waar makers uit de regio Nijmegen hun originele ambacht delen. Hier zie je hoe vakmensen aan het werk zijn en kun je deelnemen aan leuke (kinder)workshops.

TIG Academy zal tijdens dit evenement leuke activiteiten aanbieden en je laten zien wat er mogelijk is met metaal!

Activiteiten TIG Academy

  • Live lasdemonstratie.
  • In de ochtend kun je je eigen kerstboompje komen lassen!
  • Knutselen aan de feestelijke kerstlastafel (voor kinderen)
  • Introductie van onze gelaste werkstukken, die je kunt leren maken tijdens onze reguliere workshops
  • Winnen van een gratis lasworkshop!

 

Zelf iets (laten) maken van metaal?

Heb je een project van metaal dat je wilt laten maken? Loop bij ons binnen en collega Robbin helpt je verder.

Wil je zelf leren lassen? Schrijf je in voor een lasworkshop of een lascursus.

Nyma Makersmarkt

TIG Academy bevindt zich in het gebouw van NYMA Makersplaats, waar vele creatieve ondernemers hun werkplaats en etalage hebben ingericht. Nyma Makersmarkt vindt plaats zowel in het gebouw als op het buitenterrein (Waalplein). Ruim 50 makers uit de regio Nijmegen presenteren en verkopen hun handgemaakte werk. Het aanbod is zeer divers. Van keramiek en fotografie, tot metaal- en houtbewerking, mode en accessoires. Er is een gezellig binnenterras met food & drinks, en in de omgeving vind je verschillende bars, restaurants, en zelfs een mini-scatebaan. Een leuk uitje voor de hele familie en een mooie kans om voor originele en lokale kerstcadeaus op pad te gaan!

 

 

 

 

 

 

Locatie en Entree

NYMA makersmarkt vindt plaats aan de Winselingseweg 16 in Nijmegen. TIG Academy bevindt zich in de grote hal, aan de straatzijde van unit 5. De entree van de Nyma Makersmarkt is € 2,00 per persoon. Kinderen tot 16 jaar zijn gratis. In ruil hiervoor krijg je een lootje en maak je kans op een tof handgemaakt product van een Nijmeegse maker.